sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Laskiaislauantai ulkoilmassa.

Tässä viikko on vietetty enemmän tai vähemmän sairastellessa hemmetin sitkeän flunssan kourissa. Nyt olo alkaa olla jo kohtuullisen ihmismäinen, mutta hyvällä omallatunnolla olen viikonlopun viettänyt pitkälti maaten peiton alla. Tänään jo jaksaa tehdä jotain muutakin ja kävin treffaamassa kaverin pientä vauvaa ja kaveria siinä sivussa. 



Viimeviikonloppu tosin meni aktiivisemmissa merkeissä, vaikka sunnuntaina jo flunssa veti voimattomaksi. Lauantaina oli niin mielettömän ihana talvipäivä, ettei sisätiloissa kökkiminen tullut mieleenkään. Sain houkuteltua mukaan ulos koko sisaruskatraan ja siskon pesueen. Suuntasimme Ruissaloon Saaronniemeen nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä. 



Lapset peuhasi lumihangessa ja leikkitelineillä kun me "aikuiset" (en siis vieläkään miellä itseäni mitenkään aikuiseksi, vaikka 30 on enää muutaman kuukauden päässä) hörpittiin kuumaa kahvia ja paistettiin nuotiolla makkaraa. Ei paskempi lauantai. 



Parasta kaikessa oli tosiaan päivä rakkaiden sisarusten kanssa. Pikkuveljeä tulee nähtyä muutenkin harvemmin joten oli äärimmäisen iloinen yllätys että herra lähti matkaan mukaan. Alunperin oli tarkoitus käydä häneltä vain varastamassa nuotiopuut :) 



Päivä päättyi upeaan auringonlaskuun jäisen meren taivaanrannan taa. Vaikka seurauksena oli yli viikon kestävä flunssa, oli se sen arvoista. Suomen talvi, kun se todella on se talvi, on aivan upea. Sanoo keskikesän lapsi, joka vihaa talvea. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti